Winkel

IMG_1427 IMG_1431 IMG_1433

Openingstijden Scrap & Co:
woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Klik op de foto voor een vergroting

De winkel is ca. 100 m2 en staat vol met veel leuks voor je hobby scrapbooking, stempelen, kaarten maken, mixed media en veel voor planner-liefhebbers.

Maar naast de winkel is er ook een webwinkel  http://www.webwinkel.scrap-co.nl
Maak gebruik van het tabblad webwinkel op de homepage of gebruik deze link.
Neem een kijkje en neus/snuffel tussen alle artikelen.

We hebben in de winkel vele torens met dessinpapier van bekende merken als  Maja Design, Bo Bunny, Kaisercraft, Authetique, Carta Bella, Simple Stories, Alexandra Renke, Penelope Dee en ga maar zo door.
Naast het dessinpapier zijn er 3 torens met vele kleuren cardstock (effen papier).

Naast al het dessinpapier zijn er natuurlijk ook vele embellishments verkrijgbaar. Bijvoorbeeld embellishments zoals eyelets, brads, bloemen, houten of metalen embellisments etc.

Van merken als Elizabeth Craft Designs (met natuurlijk de Planner Essentials), Marianne Design, CreaLies, CraftEmotions, Tim Holtz, Sizzix, My Favorite Things, Altenew etc. zijn diverse stansen verkrijgbaar en ook vele stempels.
Altenew heeft prachtige layering stempels. My Favorite Things is een leuk merk met leuke stempels om in te kleuren en bijpassende stansen. Of wat dacht je van Art Impressions (humoristische stempels) En wat dacht je van CraftEmotions of StudioLight stempels; ook die liggen in de winkel en zo zijn er nog veel meer merken.

Heel belangrijk voor het maken van je projecten is je gereedschap en natuurlijk hebben we hiervoor het nodige in huis. Denk hierbij aan stansmachines als de Big Shot of Vaessen Creative. Of een uitstekend snij-apparaat van Fiskars of Vaessen Creative; heel handig met een grote uitklapliniaal tot 38 cm en vele horizontale en verticale linialen. Maar ook gereedschappen als de crop-a-dile, corner chompers, diverse ponsen etc.
En natuurlijk diverse lijmsoorten en tape liggen in de winkel.

Kortom, de winkel staat vol met alles wat je nodig hebt voor je hobby scrapbooking.

Kijk in mijn webwinkel en heb je vragen …. bel (055-3012090) of mail (info@scrap-co.nl) mij.

Spaarkaart

Scrap & Co heeft een stempelkaart waarbij de klant bij elke volle € 5,00 één stempel ontvangt bij bestedingen in de winkel of bij een gevolgde workshop van Scrap & Co
(m.u.v. kortingsartikelen)

Bij het inleveren van een volle spaarkaart ontvangt de klant € 10,00 korting op de volgende aankopen in de winkel van Scrap & Co.

Graag hoop ik je binnenkort te mogen ontmoeten in mijn winkel; de koffie/thee staat klaar. Of anders graag tot binnenkort in mijn webwinkel