wie zijn wij

Op 30 juni 2012 heb ik, Sandra Dijkstra, de deuren geopend van mijn winkel Scrap & Co aan de Hoofdweg 76 in Klarenbeek.
Het scrappen is al een aantal jaren een hobby van mij en nu kan ik mijn passie voor een winkel met workshops hier helemaal in kwijt. Met veel plezier organiseer ik samen met het designteam tal van activiteiten en heb ik een winkel met een goed assortiment waar voor ieder wat wils is te vinden.

Naast de winkel geeft Scrap & Co ook workshops; leuke workshops voor beginners maar ook uitdagende workshops voor gevorderden. Wil je weten welke workshops?
Op het tabblad ‘workshops’ tref je een aantal workshops aan die wij hebben gegeven of wellicht op de planning staan.
In de webwinkel tref je de planning aan https://webwinkel.scrap-co.nl/workshops

De winkel runnen zoals ik het nu doe, zou ik niet zonder mijn designteam kunnen doen. Het designteam bestaat uit Jeannet Kleinleugenmors, Mathilde Bottenheft, Iris Groot Bruinderink, Mirande Messink, Antoinette Imhoff, Gertina Krikke, Marieke Slaats, Marjolein de Rouw en Bartha Steenweg.

In de winkel tref je vele artikelen aan voor het scrappen van albums, kaarten maken, verf, inkt, stempels, stansen etc. Voor ieder wat wils en natuurlijk ligt de winkel vol met voorbeelden in verschillende stijlen.

Scrappen is een fantastische hobby waarbij je foto’s van vakanties, verjaardagen of andere mooie momenten op een creatieve wijze gaat verwerken in boekjes of lay-outs die je zelf maakt. Hierbij maak je gebruik van vele soorten papier (dessin of cardstock), embellishments (bloemen, lint, eyelets, brads, ponsen, stansen, inkt etc.) en benodigde gereedschappen. Het is enorm leuk om zo je foto’s te verwerken, de momenten te herbeleven, en te zien dat je met simpele materialen zo iets moois kan maken.

Maar natuurlijk kun je ook al deze gereedschappen gebruiken voor het maken van kaarten. Met de mooie stempels van Altenew, de grappige stempels van Art Impressions of My Favorite Things of vele andere merken, kun je de mooiste kaarten maken.